Over mij

Welkom!

Sinds 2005 ben ik actief binnen de gezondheidszorg. Vanaf 2007 ben ik mij gaan specialiseren in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Binnen de GGZ ben ik als verpleegkundige actief geweest op verschillende afdelingen en locaties en in 2010 afgestudeerd als Verpleegkundige B.

Tijdens mijn werkzaamheden als verpleegkundige B binnen de gezondheidszorg is mijn expertise en functie uitgegroeid tot deskundige psychiatrie en DD (Dubbel Diagnose). Hierbij ben ik onderdeel geweest van het expertise-team,? zowel op gesloten als op reguliere afdelingen.

Mijn cliënten behoren tot alle leeftijdscategoriën: jongeren, adolescenten, volwassenen en ouderen, waarbij een breed scala aan diagnoses/problematieken aan bod zijn gekomen, o.a.: verslavingsproblematiek, persoonlijkheidsstoornissen, autisme, DD-diagnose, dementie, ADHD etc.

Het begeleiden en ondersteunen van mensen doe ik met veel passie en vooral met hart en ziel. Zo studeer ik steeds nog verder en of bezoek cursussen die aansluiten op mijn beroep.

In 2016 is De Duif gestart en uitgevlogen. Het harde werken, studeren en het streven naar meer, heeft zijn vruchten afgeworpen. Het starten van een eigen onderneming is een droom die uitgekomen is. Hierdoor maak ik iedere dag een vreugdedansje.

De Duif vindt het belangrijk om de persoon achter de cliënt te zien, de mens achter het gezicht.

De Duif is van mening dat als iemand behoefte heeft aan zorg of hulp van wie dan ook, er veel meer bij komt kijken dan alleen een diagnose stellen of een label plakken. De Duif benadert de mensen met respect en erkent de normen en waarden die bij die persoon horen. Mensen hebben te allen tijde recht op de juiste hulp. Soms is een luisterend oor voldoende, soms zorg door middel van sturing of begeleiding.

Juist om dat stukje extra te kunnen bieden, om bij mijn cliënten een glimlach op hun gezicht te kunnen toveren is De Duif ontstaan.

Met het motto: Vlieg vrij als een duif, vol vreugde en laat elke traan een glimlach zijn.

 

Ik kan u helpen met:

Mijn Netwerk Partners